Logo Tacl Restaurant Holešov

Pivní kalendář na únor

Akce probíhá od 2.2. do 23.2.2018

Od 2. února - Černá Hora Matouš 11°
Matouš vyniká oproti ostatním pivům svým výrazným chmelovým aroma, plností a vysokou hořkostí. Těchto vlastností bylo dosaženo použitím vysokého podílu speciální aromatické odrůdy chmele.

Od 9. února - Klášter PREMIUM
Klášter Premium je klasický představitel piva českého typu s lahodnou harmonickou chutí a výraznější hořkostí. Při jeho výrobě nedochází k tepelnému ošetření "pasterizaci", a proto chutná jako ve sklepích pivovaru vytesaných ve skále.

Od 16. února - Masopustní speciál (Pivovar Vysoký Chlumec)
Masopustní speciál je pivo, které připravil pivovar Vysoký Chlumec pro období masopustu trvající od tří králů do popelečné středy. Dva druhy sladu, pět druhů chmele pomáhají vytvořit lahodnou a specificky hořkou chuť. Díky chmelení za studena přináší Masopustní speciál originální vůni čerstvého chmele s nádechem citrusových plodů. Svěží vůně a plná chuť piva je spojena s předjařím a přicházejícím velikonočním svátkům. Masopustní speciál je polotmavý speciál s obsahem alkoholu 5,2 % obj

Od 23. února - MaX. (Pivovar Vysoký Chlumec)
MaX, opravdová desítka vařená na konečnou stupňovitost 10,5 %, je jednou z nejsilnějších desítek na českém pivním trhu. I přesto se vysokochlumeckým sládkům podařilo zachovat nižší obsah alkoholu, pro který jsou výčepní piva tolik oblíbená v horkých letních dnech. Max má plnou sladovou chuť, která později přechází do příjemné chmelové hořkosti. Zaujme rovněž medovou barvou a jemnou sladovou vůní. MaX je světlé výčepní pivo s obsahem alkoholu 4,0 % obj.