ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Logo Tacl Restaurant Holešov

Obědové menu - 17. 3. - 21. 3.

Pondělí

Polévka: 0,25l Zelňačka
1. 240g Pečené kuřecí stehno na rozmarýnu s jasmínovou rýží 145 Kč
2. 300g Těstoviny penne s hříbky, vepřovou panenkou a sýrem Gran Moravia 149 Kč
3. 300g Kuřecí stripsy na zeleninovém salátu s bylinkovým dresinkem 169 Kč
4. 160g Striploin steak s hranolkami a omáčkou ze zeleného pepře 199 Kč

Úterý

Polévka: 0,25l Cibulačka
1. 300g Špagety ala Puttanesca s kuřecím masem, sýrem Gran Moravia a rukolou 145 Kč
2. 150g Sekaný karbanátek se sýrem, bramborovou kaší a salátem coleslaw 149 Kč
3. 150g Vepřová panenka v anglické slanině se šťouchanými bramborami 169 Kč
4. 160g Striploin steak s hranolkami a omáčkou ze zeleného pepře 199 Kč

Středa

Polévka: 0,25l Hrstková
1. 150g Vepřová kýta na žampionech s jasmínovou rýží 145 Kč
2. 150g Smažená sýr Gouda s vařenými bramborami a domácí tatarskou omáčkou 149 Kč
3. 150g Taclův hovězí guláš na černém pivu s domácím špekovým knedlíkem 169 Kč
4. 160g Striploin steak s hranolkami a omáčkou ze zeleného pepře 199 Kč

Čtvrtek

Polévka: 0,25l Gulášová
1. 160g Smažený květák s vařenými bramborami a domácí tatarskou omáčkou 145 Kč
2. 300g Kuřecí stehenní gyros s čínskými nudlemi 149 Kč
3. 160g Fish and chips s mačkaným hráškem s mátou, majonézou a citronem 169 Kč
4. 160g Striploin steak s hranolkami a omáčkou ze zeleného pepře 199 Kč

Pátek

Polévka: 0,25l Slepičí vývar
1. 150g Vepřový kaťák s bramboráčky 145 Kč
2. 300g Gnocchi s kuřecím masem, omáčkou quattro formaggi a rukolou 149 Kč
3. 350g Kachní stehno s červeným zelím a bramborovou lokší 169 Kč
4. 160g Striploin steak s hranolkami a omáčkou ze zeleného pepře 199 Kč
Informace o alergenech u obsluhy.