ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Logo Tacl Restaurant Holešov

Obědové menu - 21. 10. - 25. 10.

Pondělí

Polévka: 0,25l Rajská s kapáním
1. 300g Špagety alla puttanesca s parmazánem a rukolou 139 Kč
2. 150g Kuřecí čína s jasmínovou rýží 149 Kč
3. 170g Krkovička s pepřovou omáčkou a hranolkami 169 Kč
4. 180g Telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem 189 Kč

Úterý

Polévka: 0,25l Zelňačka
1. 350g Mexické fazole s rozpečenou tortillou 139 Kč
2. 170g Domácí sekaná s bramborovou kaší a zelným salátem 149 Kč
3. 150g Kuřecí steak Caprese s hranolkami a domácí tatarkou 169 Kč
4. 180g Telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem 189 Kč

Středa

Polévka: 0,25l Čočková s párkem
1. 300g Srbské rizoto se sýrem a kyselou okurkou 139 Kč
2. 350g Caesar salát s kuřecím masem 149 Kč
3. 150g Panenka s hříbkovou omáčkou a pečenými bramborami 169 Kč
4. 180g Telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem 189 Kč

Čtvrtek

Polévka: 0,25l Brokolicový krém
1. 250g Pečené vepřové kolínko, křen, okurka, chléb, hořčice 139 Kč
2. 180g Kuřecí paličky na kořenové zelenině s jasmínovou rýží 149 Kč
3. 160g Kotleta s chorizem, uzeným sýrem a kroketami 169 Kč
4. 180g Telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem 189 Kč

Pátek

Polévka: 0,25l Slepičí vývar
1. 350g Halušky se zelím a uzeným masem 139 Kč
2. 150g Vepřová roláda s bramborovou kaší, okurkový salát 149 Kč
3. 150g Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem 169 Kč
4. 180g Telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem 189 Kč